Започаткування і розвиток нормативно-правового механізму підтримки біженців і внутрішньо переміщених осіб в Україні - Крушельницька, Таїсія Анатоліївна; Krushelnytska, Taisiia; Бондаренко, К. В.; Bondarenko, K. V. (Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ, 2023)
Розглянуто започаткування і розвиток нормативно-правового механізму підтримки біженців і внутрішньо переміщених осіб в Україні. Rozghlianuto zapochatkuvannia i rozvytok normatyvno-pravovoho mekhanizmu pidtrymky bizhentsiv i vnutrishno peremishchenykh osib v Ukraini.
The beginning and development of the regulatory and legal mechanism for support of refugees and internal displacement of persons in Ukraine
Keywords: підтримка біженців і внутрішньо переміщених осіб в Україні; pidtrymka bizhentsiv i vnutrishno peremishchenykh osib v Ukraini; нормативно-правововий механізм; normatyvno-pravovovyi mekhanizm