Удосконалення управління фінансовими ресурсами універсального банку з метою підвищення ефективності його діяльності - Чупринка, Катерина Олегівна; Chuprynka, Kateryna (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2025)
Об’єкт дослідження: система і процес управління фінансовими ресурсами універсального комерційного банку. Предмет дослідження: організаційно-економічні відносини, що виникають в процесі управління фінансовими ресурсами в АТ «АБ «РАДАБАНК». Метою роботи є обґрунтування й розробка практичних рекомендацій щодо вдосконалення управління фінансовими ресурсами банку в контексті підвищення ефективності його діяльності. Obiekt doslidzhennia: systema i protses upravlinnia finansovymy resursamy universalnoho komertsiinoho banku. Predmet doslidzhennia: orhanizatsiino-ekonomichni vidnosyny, shcho vynykaiut v protsesi upravlinnia finansovymy resursamy v AT «AB «RADABANK». Metoiu roboty ye obgruntuvannia y rozrobka praktychnykh rekomendatsii shchodo vdoskonalennia upravlinnia finansovymy resursamy banku v konteksti pidvyshchennia efektyvnosti yoho diialnosti.
Udoskonalennia upravlinnia finansovymy resursamy universalnoho banku z metoiu pidvyshchennia efektyvnosti yoho diialnosti
Keywords: фінансові ресурси банку; bank's financial resources; управління пасивами та активами; asset and liability management (alm); ефективність; efficiency; депозитна база; deposit base; власний капітал; equity capital