Вплив попередників на врожайність сортів пшениці м’якої озимої в умовах фермерського господарства «Валентина» Синельниківського району Дніпропетровської області - Григоренко, Олександр Валерійович; Grigorenko, Oleksandr (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Метою даної роботи є встановлення впливу попередників на урожайність зерна пшениці озимої та економічну ефективність його виробництва.The purpose of this work is to establish the influence of predecessors on the grain yield of winter wheat and the economic efficiency of its production.
Influence of predecessors on yield of soft winter wheat varieties in the conditions of Valentina farm in Synelnykiv district of Dnipropetrovsk region
Keywords: пшениця озима; winter wheat; сорти; varieties; попередники; predecessors; урожайність зерна; grain yield; якість зерна; grain quality; економічна ефективність; economic efficiency