Обґрунтування інженерно-технологічних параметрів обладнання для обробки рідкого гною - Радзіон, Антон Володимирович; Radzion, Anton (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Метою роботи є підвищення ефективності анаеробної переробки органічних відходів в метантенку шляхом вдосконалення системи гідравлічного перемішування, на підставі математичного моделювання та дослідження процесів гідродинаміки.Metoiu roboty ye pidvyshchennia efektyvnosti anaerobnoi pererobky orhanichnykh vidkhodiv v metantenku shliakhom vdoskonalennia systemy hidravlichnoho peremishuvannia, na pidstavi matematychnoho modeliuvannia ta doslidzhennia protsesiv hidrodynamiky.
Obgruntuvannia inzhenerno-tekhnolohichnykh parametriv obladnannia dlia obrobky ridkoho hnoiu
Keywords: рідкий гній; ridkyi hnii; анаеробне зброджування; anaerobne zbrodzhuvannia; змішування гомогенізація; zmishuvannia homohenizatsiia; біогаз; biohaz; метантенк; metantenk