Алгоритм розрахунку інтегрованого показника інвестиційного потенціалу регіонів - Юрченко, Сергій Васильович; Yurchenko, Serhii (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Розглянуто алгоритм розрахунку інтегрованого показника інвестиційного потенціалу регіонів. Rozghlianuto alhorytm rozrakhunku intehrovanoho pokaznyka investytsiinoho potentsialu rehioniv.
Algorithm for calculating the integrated indicator of investment potential of regions
Keywords: інвестиційний потенціал регіонів; investytsiinyi potentsial rehioniv; інтегрований показник; intehrovanyi pokaznyk; алгоритм розрахунку; alhorytm rozrakhunku