Кластеризація агропромислового сектору як елемент інвестиційної політики для забезпечення економічної безпеки - Юрченко, Сергій Васильович; Yurchenko, Serhii (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2020)
Розглянута кластеризація агропромислового сектору як елемент інвестиційної політики для забезпечення економічної безпеки. Rozghlianuta klasteryzatsiia ahropromyslovoho sektoru yak element investytsiinoi polityky dlia zabezpechennia ekonomichnoi bezpeky.
Clustering of the agro-industrial sector as an element of investment policy to ensure economic security
Keywords: кластеризація агропромислового сектору; klasteryzatsiia ahropromyslovoho sektoru; інвестиційна політика; investytsiina polityka; забезпечення економічної безпеки; zabezpechennia ekonomichnoi bezpeky