Порівняльна продуктивність різних гібридів ріпаку озимого в умовах товариства з обмеженою відповідальністю Агропромисловий комплекс «Спаський» Самарівського району Дніпропетровської області - Голік, Олександр; Holik, Oleksandr (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2025)
Об’єкт дослідження – рослини ріпаку озимого різних гібридів, вирощувані в умовах Степу Дніпропетровської області. Предмет дослідження – продуктивність та елементи структури врожаю гібридів ріпаку озимого залежно від їхніх біологічних особливостей і агрокліматичних умов. Obiekt doslidzhennia – roslyny ripaku ozymoho riznykh hibrydiv, vyroshchuvani v umovakh Stepu Dnipropetrovskoi oblasti. Predmet doslidzhennia – produktyvnist ta elementy struktury vrozhaiu hibrydiv ripaku ozymoho zalezhno vid yikhnikh biolohichnykh osoblyvostei i ahroklimatychnykh umov.
Porivnialna produktyvnist riznykh hibrydiv ripaku ozymoho v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu Ahropromyslovyi kompleks «Spaskyi» Samarivskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: ТОВ Агропромисловий комплекс «Спаський»; TOV Ahropromyslovyi kompleks «Spaskyi»; ріпак озимий; ripak ozymyi; гібриди; hibrydy; олійна культура; oliina kultura; насіння; nasinnia