Організація внутрішньогосподарського контролю використання основних засобів - Юрченко, А. А.; Yurchenko, A. A. (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Від раціональної організації внутрішнього контролю основних засобів на підприємстві значною мірою залежить ефективність управління, адже прийняття управлінських рішень здійснюється в умовах невизначеності, зміни потенціалу економічного розвитку підприємства, дії дестабілізуючих чинників і ризику. Vid ratsionalnoi orhanizatsii vnutrishnoho kontroliu osnovnykh zasobiv na pidpryiemstvi znachnoiu miroiu zalezhyt efektyvnist upravlinnia, adzhe pryiniattia upravlinskykh rishen zdiisniuietsia v umovakh nevyznachenosti, zminy potentsialu ekonomichnoho rozvytku pidpryiemstva, dii destabilizuiuchykh chynnykiv i ryzyku.
Orhanizatsiia vnutrishnohospodarskoho kontroliu vykorystannia osnovnykh zasobiv
Keywords: організація внутрішньогосподарського контролю; orhanizatsiia vnutrishnohospodarskoho kontroliu; використання основних засобів; vykorystannia osnovnykh zasobiv