Communication between teachers and students - Stukalo, Olena; Стукало, Олена Анатоліївна (My University, 2019)
The main features of the communication between teacher and student in the process of studying are presented in the paper. В роботі наведені основні особливості спілкування викладача та студентів у процесі навчання.
Спілкування між викладачами та студентами
Keywords: сommunication; спілкування; teacher; викладач; student; студент; assignment; завдання