Працездатність і довговічність елементів гідростатичної трансмісії - Толстенко, Олександр Васильович; Tolctenko, Oleksandr; Аношкін, Дмитрій Олександрович; Anoshkin, Dmitro (Nowa nauka, 2018)
Розроблено методичні основи працездатністі і довговічністі елементів гідравлічних передач типу ГСТ-90, ГСТ-112. Developed methodological bases workability and durability elements of hydraulic transmission type GST-90, GST-112.
Workability and durability elements of hydraulic transmission
Keywords: гідростатична трансмісія; hydraulic transmission; матеріали; materials; знос; wear; довговічність; durability