Вдосконалення елементів технології вирощування пшениці озимої в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Присамар`є» Новомосковського району Дніпропетровської області - Гілічук, Олександр Анатолійович; Hilichuk, Oleksandr Anatoliiovych (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2022)
В роботі наведено аналіз системи землеробства в цілому по господарству, а також досліджується вплив зазначених факторів на ріст, розвиток, урожайність пшениці озимої. V roboti navedeno analiz systemy zemlerobstva v tsilomu po hospodarstvu, a takozh doslidzhuietsia vplyv zaznachenykh faktoriv na rist, rozvytok, urozhainist pshenytsi ozymoi.
Vdoskonalennia elementiv tekhnolohii vyroshchuvannia pshenytsi ozymoi v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Prysamar`ie» Novomoskovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: пшениця; pshenytsia; сорт; sort; біопрепарат; biopreparat; попередник; poperednyk; тривалість фази; tryvalist fazy; вологість грунту; volohist hruntu; структура урожаю; struktura urozhaiu; урожайність; urozhainist; вміст білка; vmist bilka; умовно-чистий прибуток; umovno-chystyi prybutok; рентабельність; rentabelnist