SEO optimization is the main tool of internet marketing - Kvasova, Luidmyla; Квасова, Людмила Сергіївна; Klyots, Karina; Кльоц, Каріна Олегівна (Scientific Publishing Center “Sci-conf.com.ua”, 2023)
The advantages of information dissemination by means of marketing communications are highlighted. Висвітлено переваги поширення інформації засобами маркетингових комунікацій.
SEO оптимізація є основним інструментом інтернет-маркетингу
Keywords: Internet; інтернет; social networks; соціальні мережі; information; інформація