Удосконалення управління прибутком в системі забезпечення фінансово-економічної безпеки підприємства - Бондаренко, Вікторія Вадимівна; Bondarenko, Viktoriia (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Метою випускної кваліфікаційної роботи є вивчення теоретичних та практичних аспектів удосконалення управління прибутком в системі забезпечення фінансово-економічної безпеки підприємства. Metoiu vypusknoi kvalifikatsiinoi roboty ye vyvchennia teoretychnykh ta praktychnykh aspektiv udoskonalennia upravlinnia prybutkom v systemi zabezpechennia finansovo-ekonomichnoi bezpeky pidpryiemstva.
Udoskonalennia upravlinnia prybutkom v systemi zabezpechennia finansovo-ekonomichnoi bezpeky pidpryiemstva
Keywords: аналіз; analiz; витрати; vytraty; дохід; dokhid; підприємство; pidpryiemstvo; прибуток; prybutok; система; systema; удосконалення; udoskonalennia; управління; upravlinnia; фінансово-економічна безпека; finansovo-ekonomichna bezpeka