Проект системи краплинного зрошення овочевої сівозміни в фермерському господарстві «Малинія» Дніпровського району Дніпропетровської області - Германенко, Анна Геннадіївна; Hermanenko, Anna (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2023)
Метою даного дипломного проекту є проектування системи краплинного зрошення овочевої сівозміни в фермерському господарстві «МАЛИНІЯ» Дніп-ровського району Дніпропетровської області поряд із селом Любимівка. Предметом досліджень даного проекту є ділянка зрошення, зрошувальна мережа на ній, а також технологія зрошення овочевих культур краплинним способом. Metoiu danoho dyplomnoho proektu ye proektuvannia systemy kraplynnoho zroshennia ovochevoi sivozminy v fermerskomu hospodarstvi «MALYNIIa» Dnip-rovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti poriad iz selom Liubymivka. Predmetom doslidzhen danoho proektu ye dilianka zroshennia, zroshuvalna merezha na nii, a takozh tekhnolohiia zroshennia ovochevykh kultur kraplynnym sposobom.
Proekt systemy kraplynnoho zroshennia ovochevoi sivozminy v fermerskomu hospodarstvi «Malyniia» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: проектування системи краплинного зрошення; proektuvannia systemy kraplynnoho zroshennia; режим зрошення; rezhym zroshennia; краплинне зрошення; kraplynne zroshennia; овочева сівозміна; ovocheva sivozmina; фермерське господарство; fermerske hospodarstvo