Проблеми сучасного педагогічного дискурсу - Масур, Ганна Сергіївна; Masur, Hanna (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2022)
Статтю присвячено аналізу проблем, притаманних сучасному педагогічному дискурсу і пошуку ймовірних шляхів їх вирішення. The article is devoted to the analysis of problems inherent in modern pedagogical discourse and the search for probable ways to solve them. .
Problems of modern pedagogical discourse
Keywords: педагогічний дискурс; pedagogical discourse; педагогічна діяльність; pedagogical activity; бар’єри педагогічного спілкування; barriers of pedagogical communication; мотивація; motivation; комунікація; communication