Основні ризики діяльності та проблеми розвитку кредитних спілок України - Добровольська, Олена Володимирівна; Dobrovolska, Olena (ГО «Львівська економічна фундація», 2015)
В статті розкрито суть одного із важливих показників діяльності кредитної спілки - нормативу достатності її капіталу. На сучасному етапі слід виділити 5 груп ризиків в діяльності системи кредитних спілок України. Розглянуто характеристику кожної групи окремо їх особливості та шляхи нейтралізації. The article reveals the essence of one of the important indicators of the activity of a credit union - the standard of its capital adequacy. At the current stage, it is necessary to allocate 5 groups of risks in the activity of the system of credit unions of Ukraine. The characteristics of each group separately their features and ways of neutralization are considered.
Main risks of activity and problems of development of credit unions of Ukraine
Keywords: кредитні спілки; сredit unions; іпотечний пул; mortgage pool; платоспроможність; solvency; ліквідність; liquidity; сервісна інфраструктура; service infrastructure