Обґрунтування конструктивно-технологічних параметрів сепаратора рідкого гною - Панасенко, Владислав Анатолійович; Panasenko, Vladyslav (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Вступна частина дипломної роботи містить обґрунтування актуальності теми, сформульовані мета та задачі, приведено методи досліджень. Аналіз стану питання дав змогу обґрунтувати напрямки вирішення поставленої мети та задач. В другому розділі проведено теоретичне обґрунтування конструктивних параметрів і режимів роботи безнапірного дугового сепаратора. В третьому розділі наведено програму і методику експериментальних досліджень безнапірного дугового сепаратора. В четвертому розділі представлені результати експериментальних досліджень безнапірного дугового сепаратора. В п’ятому розділі проведено дослідження розробленої конструкції з точки зору охорони праці. Виконано економічне обґрунтування розробки. Зроблені висновки та складено список використаної літератури. Vstupna chastyna dyplomnoi roboty mistyt obgruntuvannia aktualnosti temy, sformulovani meta ta zadachi, pryvedeno metody doslidzhen. Analiz stanu pytannia dav zmohu obgruntuvaty napriamky vyrishennia postavlenoi mety ta zadach. V druhomu rozdili provedeno teoretychne obgruntuvannia konstruktyvnykh parametriv i rezhymiv roboty beznapirnoho duhovoho separatora. V tretomu rozdili navedeno prohramu i metodyku eksperymentalnykh doslidzhen beznapirnoho duhovoho separatora. V chetvertomu rozdili predstavleni rezultaty eksperymentalnykh doslidzhen beznapirnoho duhovoho separatora. V piatomu rozdili provedeno doslidzhennia rozroblenoi konstruktsii z tochky zoru okhorony pratsi. Vykonano ekonomichne obgruntuvannia rozrobky. Zrobleni vysnovky ta skladeno spysok vykorystanoi literatury.
Obgruntuvannia konstruktyvno-tekhnolohichnykh parametriv separatora ridkoho hnoiu
Keywords: рідкий гній; ridkyi hnii; прибирання; prybyrannia; переробка; pererobka; сепаратор; separator; параметри; parametry; ефективність; efektyvnist; дослідження; doslidzhennia