Обгрунтування виробництва копчено-варених м’ясних виробів із використанням чорного листя бадану - Харченко, Діана Валеріївна; Kharchenko, Diana (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Метою досліджень є оцінка нового перспективного рослинного джерела біологічно активних речовин, як харчового компонента та вивчення можливості використання його при виробництві м’ясних продуктів.Metoiu doslidzhen ye otsinka novoho perspektyvnoho roslynnoho dzherela biolohichno aktyvnykh rechovyn, yak kharchovoho komponenta ta vyvchennia mozhlyvosti vykorystannia yoho pry vyrobnytstvi miasnykh produktiv.
Obhruntuvannia vyrobnytstva kopcheno-varenykh miasnykh vyrobiv iz vykorystanniam chornoho lystia badanu
Keywords: м’ясопродукти; miasoprodukty; бадан; badan; харчові речовини; kharchovi rechovyny; кальцій; kaltsii; технологія; tekhnolohiia; термічна обробка; termichna obrobka; сировина; syrovyna; дослідження; doslidzhennia; біологічно активні добавки; biolohichno aktyvni dobavky