Importance of international communication for scientists - Rezunova, Olena; Резунова, Олена Сергіївна (My University, 2019)
The article deals with importance of international communication for scientists. В статті висвітлено важливість міжнародного спілкування для науковців.
Важливість міжнародного спілкування для науковців
Keywords: international communication; міжнародне спілкування; scientists; науковці; conference; конференції; scientific article; наукова стаття