Удосконалення зв’язків органів державного управління та місцевого самоврядування з громадськістю - Купріянов, Дмитро; Kupriianov, Dmytro (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Зв’язки органів державного управління та місцевого самоврядування із громадськістю набувають все більшої актуальності у наш час. Така ситуація пов’язана із необхідністю формування позитивного іміджу держави для власних громадян, а найголовніше : налагодженням зворотного зв’язку із громадськістю з метою корегування роботи влади. Zviazky orhaniv derzhavnoho upravlinnia ta mistsevoho samovriaduvannia iz hromadskistiu nabuvaiut vse bilshoi aktualnosti u nash chas. Taka sytuatsiia poviazana iz neobkhidnistiu formuvannia pozytyvnoho imidzhu derzhavy dlia vlasnykh hromadian, a naiholovnishe : nalahodzhenniam zvorotnoho zviazku iz hromadskistiu z metoiu korehuvannia roboty vlady.
Udoskonalennia zviazkiv orhaniv derzhavnoho upravlinnia ta mistsevoho samovriaduvannia z hromadskistiu
Keywords: органи державного управління; orhany derzhavnoho upravlinnia; органи місцевого самоврядування; orhany mistsevoho samovriaduvannia; удосконалення зв’язків; udoskonalennia zviazkiv