Формування готовності до німецькомовного спілкування як складова професійно орієнтованої освіти майбутніх аграріїв - Пахомова, Тетяна Олександрівна; Pakhomova, Tetyana; Піддубцева, Ольга Ігорівна; Piddubtseva, Olga (GS publishing service, 2021)
В науковій розвідці охарактеризовані науково-методичні засади формування готовності до німецькомовного професійно орієнтованого спілкування у студентів аграрних закладів вищої освіти з урахуванням особливостей викладання німецької мови майбутнім аграріям. Scientific research describes the scientific and methodical bases of forming readiness for German-speaking professionally oriented communication among students of agricultural institutions of higher education, taking into account the peculiarities of teaching German to future farmers.
Formation of readiness for German-speaking communication as a component of professional focused education of future farmers
Keywords: готовність; readiness; спілкування; communication; педагогічні умови; pedagogical conditions; модель навчання; learning model; критерії; criteria; рівні; levels