Дослідження оптимального рН середовища при потенціометричному визначенні аскорбінової кислоти - Петрушина, Галина Олександрівна; Petrushyna, Galyna (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2018)
Досліджено вплив рН на характеристики градуювального графіка при потенціометрії розчинів аскорбінової кислоти в інтервалі концентрацій 4·10-7 - 6·10-4 моль/л. pH influence on the calibration graph characteristics at the potentiometry of ascorbic acid solutions in the range of it concentrations from 4·10-7 to 6·10-4 mol/l was investigated.
Investigation of optimal pH of the medium at potentiometric determination of ascorbic acid
Keywords: аскорбінова кислота; аscorbic acid; вітамін С; vitamin C; потенціометрія; potentiometry; 18-молібдодифосфат; 18-molybdophosphate; гетерополікомплекс структури Доусона; Wells-Dawson type heteropoly complex; гетерополісинь; heteropoly blue