Мотивація праці в системі менеджменту підприємства - Чуприна, Павло Володимирович; Chupryna, Pavlo (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Об’єкт дослідження кваліфікаційної роботи є механізм мотивації праці на ФОП Мартиненко Н.І. («СВІТ ОПТИКИ»). Предмет дослідження становлять теоретичні та методичні засади щодо мотивації праці у системі управління персоналом. Метою кваліфікаційної роботи є аналіз теоретико-методичних аспектів та існуючих підходів до мотивації праці у системі менеджменту підприємства і розробка рекомендацій щодо удосконалення механізму мотивації. Obiekt doslidzhennia kvalifikatsiinoi roboty ye mekhanizm motyvatsii pratsi na FOP Martynenko N.I. («SVIT OPTYKY»). Predmet doslidzhennia stanovliat teoretychni ta metodychni zasady shchodo motyvatsii pratsi u systemi upravlinnia personalom. Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye analiz teoretyko-metodychnykh aspektiv ta isnuiuchykh pidkhodiv do motyvatsii pratsi u systemi menedzhmentu pidpryiemstva i rozrobka rekomendatsii shchodo udoskonalennia mekhanizmu motyvatsii.
Motyvatsiia pratsi v systemi menedzhmentu pidpryiemstva
Keywords: персонал; personnel; мотивація; motivation; стимулювання; stimulation; управління; management; система; system; мотиваційний механізм; motivational mechanism; матеріальна мотивація; material motivation; нематеріальна мотивація; non-material motivation