Foreign language for professional communication - Stukalo, Olena; Стукало, Олена Анатоліївна (My University, 2021)
The peculiarities of the use of a foreign language in the process of forming professional communication at the university are revealed. Розкрито особливості застосування іноземної мови на процес формування професійного спілкування в університеті.
Іноземна мова для професійного спілкування
Keywords: foreign language; іноземна мова; professional communication; професійне спілкування; professional training; професійна підготовка; higher educational institution; вищий навчальний заклад