Ефективність застосування гербіцидів при вирощуванні соняшнику в умовах фермерського господарства «Дмитрий ПДА» Дніпровського району Дніпропетровської області - Петручик, Неля Сергіївна; Petruchyk, Nelia Serhiivna (Дніпровський ДАЕУ, 2022)
Кваліфікаційну роботу виконано відповідно плану наукових досліджень кафедри рослинництва Дніпровського державного аграрно-економічного університету за темою «Розробити та науково обґрунтувати елементи екологічно-збалансованих технологій вирощування польових культур в умовах Степу України» (номер д.р. 0120U104843). Метою дипломної роботи було визначення механізмів формування урожайності соняшнику з урахуванням застосування пілясходових гербіцидів. Kvalifikatsiinu robotu vykonano vidpovidno planu naukovykh doslidzhen kafedry roslynnytstva Dniprovskoho derzhavnoho ahrarno-ekonomichnoho universytetu za temoiu «Rozrobyty ta naukovo obgruntuvaty elementy ekolohichno-zbalansovanykh tekhnolohii vyroshchuvannia polovykh kultur v umovakh Stepu Ukrainy» (nomer d.r. 0120U104843). Metoiu dyplomnoi roboty bulo vyznachennia mekhanizmiv formuvannia urozhainosti soniashnyku z urakhuvanniam zastosuvannia piliaskhodovykh herbitsydiv.
Efektyvnist zastosuvannia herbitsydiv pry vyroshchuvanni soniashnyku v umovakh fermerskoho hospodarstva «Dmytryi PDA» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: економічна ефективність; ekonomichna efektyvnist; соняшник; soniashnyk; гербіциди; herbitsydy; урожайність; urozhainist; охорона праці; okhorona pratsi