Реакція різних сортів пшениці озимої після ріпаку ярого на умови вирощування в Північному Степу України - Козечко, Володимир Іванович; Kozechko, Volodimir; Желязков, Олексій Іванович; Zhelyazkov, Oleksiy (Чорноморський державний університет імені Петра Могили комплексу "Києво-Могилянська академія"., 2014)
Подана оцінка впливу строків сівби та норм висіву на формування елементів структури та врожайності різних сортів пшениці озимої при вирощуванні після ріпаку ярого в умовах Північного Степу України The article features estimation of influence seeding date and seeding rate on forming of elements of yield structure and harvest of different sorts of winter wheat grown after spring rape under the Northern Steppe of Ukraine.
Reaction of different varieties of winter wheat after spring rape to growing conditions in the Northern Steppe of Ukraine
Keywords: пшениця озима; winter wheat; сорт; sort; строк сівби; seeding date; норма висіву; seeding rate; урожайність; harvest