Облік, аудит, оподаткування та звітність у системі забезпечення економічної стійкості підприємств - (:unkn) unknown (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2026)
Збірник містить матеріали за такими тематичними напрямами: «Бухгалтерський облік як інструмент інформаційного забезпечення контролю, аналізу та управління». «Трансформація системи оподаткування підприємств в умовах воєнних викликів: сучасний стан та можливості розвитку». «Інститут аудиту в Україні в умовах воєнного часу: сучасний стан та перспективи адаптації». «Управління фінансово-економічною безпекою підприємств». «Фінансові стратегії забезпечення стійкості підприємств в умовах воєнної нестабільності». «Вплив цифрових технологій на автоматизацію обліку, аудит та електронне подання звітності». Zbirnyk mistyt materialy za takymy tematychnymy napriamamy: «Bukhhalterskyi oblik yak instrument informatsiinoho zabezpechennia kontroliu, analizu ta upravlinnia». «Transformatsiia systemy opodatkuvannia pidpryiemstv v umovakh voiennykh vyklykiv: suchasnyi stan ta mozhlyvosti rozvytku». «Instytut audytu v Ukraini v umovakh voiennoho chasu: suchasnyi stan ta perspektyvy adaptatsii». «Upravlinnia finansovo-ekonomichnoiu bezpekoiu pidpryiemstv». «Finansovi stratehii zabezpechennia stiikosti pidpryiemstv v umovakh voiennoi nestabilnosti». «Vplyv tsyfrovykh tekhnolohii na avtomatyzatsiiu obliku, audyt ta elektronne podannia zvitnosti».
Oblik, audyt, opodatkuvannia ta zvitnist u systemi zabezpechennia ekonomichnoi stiikosti pidpryiemstv
Keywords: бухгалтерський облік; bukhhalterskyi oblik; система оподаткування; systema opodatkuvannia; аудиторська діяльність; audytorska diialnist; фінансово-економічна безпека; finansovo-ekonomichna bezpeka; фінансові стратегії; finansovi stratehii; цифрові технології; tsyfrovi tekhnolohii