Барабанний різальний апарат ковзної дії - Кіряцев, Л. О.; Kiryatsev, L.; Романюха, І. О.; Romanyukha, I. (Дніпропетровський державний аграрний університет, 2013)
Розроблено конструкцію барабанного різального апарата стеблових матеріалів ковзної дії, досліджено і визначено параметри, за якими він забезпечує зниження витрат енергії на подрібнення та мінімальні динамічні навантаження на робочий орган. Developed design of drum cutting device stem materials moving action, has been studied and defined the parameters for which it provides reduction of energy consumption for growing shallow end minimum dynamic load on the working body.
Сutting drum aparata moving action
Keywords: різальний апарат; cutting device; зниження витрат енергії; reduction of energy consumption; мінімальні динамічні навантаження; minimum dynamic loads