Порівняльна характеристика екологічних умов зростання рослинності притерасся та центральної заплави р. Самари методами фітоіндикації - Лісовець, Олена Іванівна; Lisovets, Оlena (International Science Group, 2021)
Розглянута порівняльна характеристика екологічних умов зростання рослинності притерасся та центральної заплави р. Самари методами фітоіндикації. Rozghlianuta porivnialna kharakterystyka ekolohichnykh umov zrostannia roslynnosti pryterassia ta tsentralnoi zaplavy r. Samary metodamy fitoindykatsii.
Comparative characteristics of ecological conditions of vegetation growth of the terraces and the central floodplain of the Samara River by phytoindication methods
Keywords: фітоіндикація; phytoindication; заплава; floodplain; екологічні умови; ecological conditions; трав’яний покрив; grass cover