Особливості обліку витрат і виходу продукції в аграрних підприємствах - Чернецька, Ольга Віталіївна; Chernetska, Olha (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
В сучасних умовах господарювання для аграрного підприємства важливо забезпечити компетентність в процесі формування облікової інформації як щодо обсягу виробленої продукції, так і щодо обсягів витрачених матеріальних засобів і праці, рівня собівартості продукції, що дає можливість визначення ефективності галузі рослинництва. V suchasnykh umovakh hospodariuvannia dlia ahrarnoho pidpryiemstva vazhlyvo zabezpechyty kompetentnist v protsesi formuvannia oblikovoi informatsii yak shchodo obsiahu vyroblenoi produktsii, tak i shchodo obsiahiv vytrachenykh materialnykh zasobiv i pratsi, rivnia sobivartosti produktsii, shcho daie mozhlyvist vyznachennia efektyvnosti haluzi roslynnytstva.
Osoblyvosti obliku vytrat i vykhodu produktsii v ahrarnykh pidpryiemstvakh
Keywords: аграрне підприємство; ahrarne pidpryiemstvo; особливості обліку витрат; osoblyvosti obliku vytrat; вихід продукції; vykhid produktsii