Перелік наукових публікацій НПП Дніпровського ДАЕУ у наукометричних базах Scopus і Web of Science Core Collection (1997 – 2019 роки) - (:unkn) unknown (My University, 2023)
Перелік містить прізвище, ім’я та по батькові працівника ДДАЕУ, ID працівника у наукометричній базі, назву і реквізити публікації, а також назву наукометричної бази. Perelik mistyt prizvyshche, imia ta po batkovi pratsivnyka DDAEU, ID pratsivnyka u naukometrychnii bazi, nazvu i rekvizyty publikatsii, a takozh nazvu naukometrychnoi bazy.
Perelik naukovykh publikatsii NPP Dniprovskoho DAEU u naukometrychnykh bazakh Scopus i Web of Science Core Collection (1997 – 2019 roky)
Keywords: перелік публікацій; perelik publikatsii; науково-педагогічні працівники ДДАЕУ; naukovo-pedahohichni pratsivnyky DDAEU; наукометрична база Scopus; naukometrychna baza Scopus; наукометрична база Web of Science Core Collection; naukometrychna baza Web of Science Core Collection; наукові публікації; naukovi publikatsii