Використання пребіотика «Актіген» у коропівництві - Данилов, Данііл Русланович; Danilov, Daniil; Горчанок, Анна Володимирівна; Horchanok, Anna; Horchanok, A.; Horchanok, A. V.; Gorchanok, A. V.; Булейко, Алла Андріївна; Buleyko, A. A.; Buleyko, Alla; Buleyko, А.; Buleiko, Alla (Дніпровський ДАЕУ, 2023)
Одержані результати свідчать про ефективність використання пребіотика в кількості 0,050 % у складі гранульованого та екструдованого комбікормів, а також при застосуванні в годівлі дволіток коропа низькобілкової зернової суміші впродовж 60 днів вегетаційного періоду. The obtained results indicate the effectiveness of using a prebiotic in the amount of 0.050 % in the composition of the granulated and extruded compound feed, as well as when feeding twoyear-old carp with a low-protein grain mixture for 60 days of the growing season.
Use of prebiotic "Actigen" in industry
Горчанок Анна Володимирівна https://orcid.org/0000-0003-0103-1477 Булейко Алла Андріївна http://orcid.org/0000-0002-1476-7232
Keywords: короп української породи; carp of Ukrainian breed; зернова суміш; grain mixture; «Актіген»; "Actigen"; рибопродуктивність; fish productivity; еструдований комбікорм; extruded compound feed; пребіотик; prebiotic