Вплив рівня мінерального живлення на урожайність гібридів соняшника в умовах приватного сільськогосподарського підприємства «Злагода» Кам’янського району Дніпропетровської області - Куций, Артем Дмитрович; Kutsyi, Artem Dmytrovych (Дніпровський ДАЕУ, 2023)
Об’єкт досліджень: підвищення врожайності соняшника за рахунок підбору доз добрив у підживленні для гібридів для умов ПСП «Злагода» Кам‘янського району Дніпропетровської області. Предмет досліджень: гібриди соняшника, підживлення, економічна ефективність. Методи дослідження охоплюють широкий спектр наукових підходів, включаючи польові експерименти, аналіз та синтез гіпотез, лабораторні дослідження, порівняльний аналіз, моделювання, розрахункові та статистичні методи. Obiekt doslidzhen: pidvyshchennia vrozhainosti soniashnyka za rakhunok pidboru doz dobryv u pidzhyvlenni dlia hibrydiv dlia umov PSP «Zlahoda» Kam‘ianskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti. Predmet doslidzhen: hibrydy soniashnyka, pidzhyvlennia, ekonomichna efektyvnist. Metody doslidzhennia okhopliuiut shyrokyi spektr naukovykh pidkhodiv, vkliuchaiuchy polovi eksperymenty, analiz ta syntez hipotez, laboratorni doslidzhennia, porivnialnyi analiz, modeliuvannia, rozrakhunkovi ta statystychni metody.
Vplyv rivnia mineralnoho zhyvlennia na urozhainist hibrydiv soniashnyka v umovakh pryvatnoho silskohospodarskoho pidpryiemstva «Zlahoda» Kamianskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: ПСП "Злагода"; PSP «Zlahoda»; соняшник; soniashnyk; гібриди; hibrydy; підживлення рослин; pidzhyvlennia roslyn; структура врожаю; struktura vrozhaiu; урожайність; urozhainist; економічна ефективність; ekonomichna efektyvnist