Удосконалення обліку та аудиту розрахунків за виплатами працівникам підприємства - Кірсанова, Ольга Володимирівна; Kirsanova, Olha (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Об’єкт дослідження процес розрахунків за виплатами працівникам підприємства. Предмет дослідження теоретико-методичні, організаційні та практичні аспекти обліку і аудиту розрахунків за виплатами працівникам на підприємстві. Метою роботи є узагальнення теоретичних положень, а також розробка практичних заходів та рекомендацій щодо удосконалення обліку і аудиту розрахунків за виплатами працівникам підприємства. Методи дослідження методи синтeзу, aнaлізу, індукції, дeдукції, мeтoд пoрівняння стaтистичних даних, грaфічний, рoзрaхункoвo-кoнструктивний. Obiekt doslidzhennia protses rozrakhunkiv za vyplatamy pratsivnykam pidpryiemstva. Predmet doslidzhennia teoretyko-metodychni, orhanizatsiini ta praktychni aspekty obliku i audytu rozrakhunkiv za vyplatamy pratsivnykam na pidpryiemstvi. Metoiu roboty ye uzahalnennia teoretychnykh polozhen, a takozh rozrobka praktychnykh zakhodiv ta rekomendatsii shchodo udoskonalennia obliku i audytu rozrakhunkiv za vyplatamy pratsivnykam pidpryiemstva. Metody doslidzhennia metody syntezu, analizu, induktsii, deduktsii, metod porivniannia statystychnykh danykh, hrafichnyi, rozrakhunkovo-konstruktyvnyi.
Udoskonalennia obliku ta audytu rozrakhunkiv za vyplatamy pratsivnykam pidpryiemstva
Keywords: заробітна плата; salary; розрахунки з працівниками; settlements with employees; виплати працівникам; payments to employees; облік; accounting; аудит; audit; підприємство; enterprise