Організація логістичного управління підприємством - Лебедев, М.; Lebedev, M. (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Логістична діяльність організації може розглядатись як складова управління ланцюгом постачання, що охоплює планування, моніторинг та запровадження ефективних потоків зберігання товарно-матеріальних цінностей, послуг та пов'язані з ними інформаційні потоки, починаючи від початку виробничого процесу та закінчуючи найкращим задоволенням потреб споживача. Lohistychna diialnist orhanizatsii mozhe rozghliadatys yak skladova upravlinnia lantsiuhom postachannia, shcho okhopliuie planuvannia, monitorynh ta zaprovadzhennia efektyvnykh potokiv zberihannia tovarno-materialnykh tsinnostei, posluh ta poviazani z nymy informatsiini potoky, pochynaiuchy vid pochatku vyrobnychoho protsesu ta zakinchuiuchy naikrashchym zadovolenniam potreb spozhyvacha.
Orhanizatsiia lohistychnoho upravlinnia pidpryiemstvom
Keywords: підприємство; pidpryiemstvo; логістичне управління; lohistychne upravlinnia