Впровадження сучасних комунікаційних технологій управління підприємством - Ліпецька, Анастасія Сергіївна; Lipetska, Anastasiia (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Мета дослідження – науково обґрунтувати рекомендації щодо особливостей впровадження сучасних комунікаційних технологій управління підприємством. Досягнення мети роботи зумовило вирішення у ході роботи таких завдань: - дослідити сутність комунікаційних технологій управління підприємством; - проаналізувати існуючі підходи до оцінки ефективності комунікаційних технологій управління підприємством; - проаналізувати стан та перспективи діяльності ТОВ «Нива»; - дослідити модель управління підприємством в умовах запровадження сучасних комунікаційних технологій; - розробити проєкт стратегії запровадження комунікацій в управління ТОВ «Нива». Методи дослідження: аналіз, синтез, бібліографічний аналіз, фінансовий аналіз, стратегічний аналіз, аналіз рядів динаміки. Meta doslidzhennia – naukovo obgruntuvaty rekomendatsii shchodo osoblyvostei vprovadzhennia suchasnykh komunikatsiinykh tekhnolohii upravlinnia pidpryiemstvom. Dosiahnennia mety roboty zumovylo vyrishennia u khodi roboty takykh zavdan: - doslidyty sutnist komunikatsiinykh tekhnolohii upravlinnia pidpryiemstvom; - proanalizuvaty isnuiuchi pidkhody do otsinky efektyvnosti komunikatsiinykh tekhnolohii upravlinnia pidpryiemstvom; - proanalizuvaty stan ta perspektyvy diialnosti TOV «Nyva»; - doslidyty model upravlinnia pidpryiemstvom v umovakh zaprovadzhennia suchasnykh komunikatsiinykh tekhnolohii; - rozrobyty proiekt stratehii zaprovadzhennia komunikatsii v upravlinnia TOV «Nyva». Metody doslidzhennia: analiz, syntez, bibliohrafichnyi analiz, finansovyi analiz, stratehichnyi analiz, analiz riadiv dynamiky.
Vprovadzhennia suchasnykh komunikatsiinykh tekhnolohii upravlinnia pidpryiemstvom
Keywords: підприємство; pidpryiemstvo; впровадження сучасних комунікаційних технологій; vprovadzhennia suchasnykh komunikatsiinykh tekhnolohii; управління; upravlinnia