Оцінка міцностних властивостей грунтових дамб методом природного імпульсного електромагнітного поля Землі - Орлінська, Ольга Вікторівна; Orlinsʹka, Olʹha; Пікареня, Дмитро Сергійович; Pikarenya, Dmytro; Максимова, Наталія Миколаївна; Maksymova, Nataliya; Гапіч, Геннадій Васильович; Hapich, Hennadiy; Іщенко, Вікторія Михайлівна; Ishchenko, Viktoriya (My University, 2012)
Наведені результати дослідно-методичних робіт методом природного імпульсного електромагнітного поля Землі на 4 ґрунтових дамбах Синельниківського району Дніпропетровської області. Доказана ефективність застосування методу для оцінки міцностних властивостей ґрунтових дамб. There are results of experimental and methodology field works approach of natural momentum of the electromagnetic field of Earth on the four groundwater dams, which situated in Sinel’nikovsky district of the Dnepropetrovsk region. The efficiency of using this groundwater dams is proved.
Otsinka mitsnostnykh vlastyvostey hruntovykh damb metodom pryrodnoho impulʹsnoho elektromahnitnoho polya Zemli
Keywords: оцінка міцностних властивостей; otsinka mitsnostnykh vlastyvostey; грунтові дамби; hruntovi damby; метод природного імпульсного електромагнітного поля Землі; metod pryrodnoho impulʹsnoho elektromahnitnoho polya Zemli