Удосконалення управління операційними процесами при виробництві аграрної продукції - Назарець, Аліна Віталіївна; Nazarets, Alina (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Існує нагальна потреба тримати в полі зору операційні процеси, що здійснюються в організації. Також варто враховувати об'єктивні вимоги виробничої діяльності і операції по реалізації продукції. До того ж постійно ускладнюються господарські зв'язки і загострюються проблеми збуту продукції, при загальній підвищенні ролі споживачів при формуванні попиту на продукцію. Динамічна зміна умов операційної діяльності потребує відповідність до неї управлінської системи організації. Isnuie nahalna potreba trymaty v poli zoru operatsiini protsesy, shcho zdiisniuiutsia v orhanizatsii. Takozh varto vrakhovuvaty obiektyvni vymohy vyrobnychoi diialnosti i operatsii po realizatsii produktsii. Do toho zh postiino uskladniuiutsia hospodarski zviazky i zahostriuiutsia problemy zbutu produktsii, pry zahalnii pidvyshchenni roli spozhyvachiv pry formuvanni popytu na produktsiiu. Dynamichna zmina umov operatsiinoi diialnosti potrebuie vidpovidnist do nei upravlinskoi systemy orhanizatsii.
Udoskonalennia upravlinnia operatsiinymy protsesamy pry vyrobnytstvi ahrarnoi produktsii
Keywords: аграрна продукція; ahrarna produktsiia; виробництво; vyrobnytstvo; операційні процеси; operatsiini protsesy; управління; upravlinnia