Діагностика та обґрунтування напрямів зміцнення фінансової стійкості підприємства - Бур’ян, Станіслав Володимирович; Burian, Stanislav (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2023)
Об’єктом дослідження є фінансова стійкість підприємств. Предметом дослідження є теоретичні, методичні та практичні аспекти зміцнення фінансової стійкості підприємств. Мета кваліфікаційної роботи полягає в діагностиці та обґрунтуванні напрямів зміцнення фінансової стійкості підприємства. Основними завданнями, що були виконані в процесі написання кваліфікаційної роботи є: - дослідження теоретичних аспектів та методичних підходів щодо діагностики та оцінки фінансової стійкості підприємств; - діагностика та оцінка результатів фінансової діяльності підприємства і визначення фінансової його стійкості; - пошук та обґрунтування запропонованих напрямів зміцнення фінансової стійкості підприємства. Obiektom doslidzhennia ye finansova stiikist pidpryiemstv. Predmetom doslidzhennia ye teoretychni, metodychni ta praktychni aspekty zmitsnennia finansovoi stiikosti pidpryiemstv. Meta kvalifikatsiinoi roboty poliahaie v diahnostytsi ta obgruntuvanni napriamiv zmitsnennia finansovoi stiikosti pidpryiemstva. Osnovnymy zavdanniamy, shcho buly vykonani v protsesi napysannia kvalifikatsiinoi roboty ye: - doslidzhennia teoretychnykh aspektiv ta metodychnykh pidkhodiv shchodo diahnostyky ta otsinky finansovoi stiikosti pidpryiemstv; - diahnostyka ta otsinka rezultativ finansovoi diialnosti pidpryiemstva i vyznachennia finansovoi yoho stiikosti; - poshuk ta obgruntuvannia zaproponovanykh napriamiv zmitsnennia finansovoi stiikosti pidpryiemstva.
Diahnostyka ta obgruntuvannia napriamiv zmitsnennia finansovoi stiikosti pidpryiemstva
Keywords: ліквідність; Liquidity; платоспроможність; solvency; фінансова стабільність; financial stability; прибуток; income; рентабельність продаж; profitability; рентабельність активів; is a sale ROA; економічна ефективність; economic efficiency; інвестиційний проєкт; investment project; надання послуг; grant of services