Теоретичні засади формування маркетингового менеджменту на підприємстві - Щербатюк, В.; Shcherbatiuk, V. (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2020)
Маркетинговий менеджмент спрямований на вирішення завдань впливу на рівень, часові рамки і структуру попиту таким чином, щоб підприємство досягло поставленої мети – найбільш повного задоволення потреб споживачів і клієнтів. По суті, маркетинговий менеджмент – це управління попитом. Marketynhovyi menedzhment spriamovanyi na vyrishennia zavdan vplyvu na riven, chasovi ramky i strukturu popytu takym chynom, shchob pidpryiemstvo dosiahlo postavlenoi mety – naibilsh povnoho zadovolennia potreb spozhyvachiv i kliientiv. Po suti, marketynhovyi menedzhment – tse upravlinnia popytom.
Teoretychni zasady formuvannia marketynhovoho menedzhmentu na pidpryiemstvi
Keywords: маркетинговий менеджмент; marketynhovyi menedzhment; задоволення потреб споживачів; zadovolennia potreb spozhyvachiv; управління попитом; upravlinnia popytom