Підвищення трибологічних властивостей деталей після проведення операцій технічного сервісу - Косенко, Анна Вадимівна; Kosenko, Anna (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2020)
В дипломній роботі були проведені аналіз надійності двигунів та встановлено найбільш ненадійні вузли, розглянуті існуючі методи віднов-лення деталей та обґрунтовані найбільш ефективні.Проведено теоретичні та експериментальні дослідження, що підтверджують правильність вибору методу відновлення та нанесення протизносних покриттів. Також були розроблені заходи з охорони праці і розрахована техніко-економічна оцінка проектних рішень. V dyplomnii roboti buly provedeni analiz nadiinosti dvyhuniv ta vstanovleno naibilsh nenadiini vuzly, rozghlianuti isnuiuchi metody vidnov-lennia detalei ta obgruntovani naibilsh efektyvni.Provedeno teoretychni ta eksperymentalni doslidzhennia, shcho pidtverdzhuiut pravylnist vyboru metodu vidnovlennia ta nanesennia protyznosnykh pokryttiv. Takozh buly rozrobleni zakhody z okhorony pratsi i rozrakhovana tekhniko-ekonomichna otsinka proektnykh rishen.
Pidvyshchennia trybolohichnykh vlastyvostei detalei pislia provedennia operatsii tekhnichnoho servisu
Keywords: відновлення; vidnovlennia; електроіскрова обробка; elektroiskrova obrobka; електроіскрове зміцнення; elektroiskrove zmitsnennia; довговічність; dovhovichnist; двигун; dvyhun; організація ремонту; orhanizatsiia remontu; програма ремонту; prohrama remontu; трудомісткість; trudomistkist