Міжнародні мовно-професійні контакти як каталізатор іншомовних запозичень - Стасюк, Тетяна Валеріївна; Stasyuk, Tetyana (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2023)
Дослідження описує результати контактування мов у сучасному геополітичному просторі за певних історичних та соціальних умов спілкування народів або окремих колективів. The study describes the results of language contact in the modern geopolitical space under certain historical and social conditions of communication between peoples or individual groups.
International linguistic and professional contacts as a catalyst of foreign language borrowings
Keywords: мовно-професійні контакти; linguistic and professional contacts; міжнародні запозичення; international borrowings; професійнокомунікативна система; professional communication system