Маркетинг як найважливіша складова функціонування системи аграрного бізнесу - (:unkn) unknown (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2020)
Збірник містить матеріали за напрямами: Секція 1. Маркетингове забезпечення діяльності аграрних підприємств в умовах ринкового середовища. Секція 2. Маркетингові стратегії при формуванні виробничо-збутової діяльності аграрних підприємств. Секція 3. Інноваційний підхід при розробці основних напрямів маркетингової діяльності аграрних підприємств. Zbirnyk mistyt materialy za napriamamy: Sektsiia 1. Marketynhove zabezpechennia diialnosti ahrarnykh pidpryiemstv v umovakh rynkovoho seredovyshcha. Sektsiia 2. Marketynhovi stratehii pry formuvanni vyrobnycho-zbutovoi diialnosti ahrarnykh pidpryiemstv. Sektsiia 3. Innovatsiinyi pidkhid pry rozrobtsi osnovnykh napriamiv marketynhovoi diialnosti ahrarnykh pidpryiemstv.
Marketynh yak naivazhlyvisha skladova funktsionuvannia systemy ahrarnoho biznesu
Keywords: маркетингове забезпечення діяльності аграрних підприємств; marketynhove zabezpechennia diialnosti ahrarnykh pidpryiemstv; маркетингові стратегії; marketynhovi stratehii; інноваційний підхід; innovatsiinyi pidkhid