Календарно-ресурсне управління витратами в рослинництві - Мороз, Світлана Іванівна; Moroz, S. (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, ТОВ `ДКС Центр`, 2014)
Розглянуто особливості і перспективи використання теоретичних методів й новітніх інформаційних технологій до управління витратами в сільському господарстві. Обгрунтовано календарно-ресурсна модель управління витратами в рослинництві. Визначено особливості й рівні її застосування. Features and prospects of use of the theoretical methods and new information technologies to cost management in agriculture have been analyzed. The calendar-resource model of cost management for crop production has been offered. The features and levels for its use have been defined.
Calendar-resource cost management in crop production
Keywords: управління витратами; cost management; рослинництво; crop production; календарно-ресурсна модель; calendar-resource model