Вплив густоти стояння рослин на урожайність гібридів кукурудзи в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Ягідне» Новомосковського району Дніпропетровської області - Лужний, Андрій Іванович; Luzhnyi, Andrii Ivanovych (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2022)
В роботі наведено аналіз умов проведення досліджень (грунтово-кліматичні, організаційно-господарські, екологічні), а також досліджується вплив зазначених факторів на ріст, розвиток, урожайність зерна кукурудзи. V roboti navedeno analiz umov provedennia doslidzhen (hruntovo-klimatychni, orhanizatsiino-hospodarski, ekolohichni), a takozh doslidzhuietsia vplyv zaznachenykh faktoriv na rist, rozvytok, urozhainist zerna kukurudzy.
Vplyv hustoty stoiannia roslyn na urozhainist hibrydiv kukurudzy v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Iahidne» Novomoskovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: кукурудза; kukurudza; гібрид; hibryd; строк посіву; strok posivu; густота; hustota; тривалість фази; tryvalist fazy; фотосинтез; fotosyntez; структура урожаю; struktura urozhaiu; урожайність; urozhainist; умовно-чистий прибуток; umovno-chystyi prybutok; рентабельність; rentabelnist