Обґрунтування параметрів і режимів роботи сепаратора очисника насіння олійних культур - Мушик, Олександр Сергійович; Mushyk, Oleksandr Serhiiovych (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2022)
В роботі наведені результати аналітичних і експериментальних досліджень спрямованих на раціоналізацію конструктивних параметрів і режиму роботи сепаратора очисника насіння олійних культур. Запропонована методика аналітичної оцінки на проектному етапі якісних показників очищення насіння ріпака. V roboti navedeni rezultaty analitychnykh i eksperymentalnykh doslidzhen spriamovanykh na ratsionalizatsiiu konstruktyvnykh parametriv i rezhymu roboty separatora ochysnyka nasinnia oliinykh kultur. Zaproponovana metodyka analitychnoi otsinky na proektnomu etapi yakisnykh pokaznykiv ochyshchennia nasinnia ripaka.
Obgruntuvannia parametriv i rezhymiv roboty separatora ochysnyka nasinnia oliinykh kultur
Keywords: сепаратор очисник; separator ochysnyk; моделювання; modeliuvannia; ріпак; ripak; конструкція; konstruktsiia; дослідження; doslidzhennia; олійні культури; oliini kultury