Удосконалення мостового землеробства шляхом розробки сівалки точного висіву - Дудник, Анастасія Олександрівна; Dudnyk, Anastasiia (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Кваліфікаційна робота присвячена удосконаленню системи мостового землеробства шляхом розробки сівалки точного висіву для реалізації висіву насіння в задані координати на полі. Kvalifikatsiina robota prysviachena udoskonalenniu systemy mostovoho zemlerobstva shliakhom rozrobky sivalky tochnoho vysivu dlia realizatsii vysivu nasinnia v zadani koordynaty na poli.
Udoskonalennia mostovoho zemlerobstva shliakhom rozrobky sivalky tochnoho vysivu
Keywords: точний висів; tochnyi vysiv; агроміст; ahromist; коефіцієнт варіації розподілення насіння в рядку; koefitsiient variatsii rozpodilennia nasinnia v riadku; мостова машина; mostova mashyna; тяговий опір сівалки; tiahovyi opir sivalky