Методологічні основи формування м’ясного вівчарства України - Похил, Володимир Іванович; Pokhil, Volodymyr; Pokhil, V.; Pokhil, V. I.; Pokhyl, V.; Pokhyl, V. I.; Pohyl, V.; Pohyl, V. I.; Pohil, V.; Pohil, V. I.; Pokhyl, Volodymyr Ivanovych; Pokhil, Vladimir; et al. (Дніпровський ДАЕУ, 2021)
На підставі багаторічної практичної роботи, пов’язаної з розробкою технологічної схеми підвищення м’ясної продуктивності овець аборигенних порід зони Придніпров’я, необхідно зазначити, що застосування міжпородного схрещування дає можливість досить швидко перетворити стадо овець у необхідному напрямі продуктивного використання. Na pidstavi bahatorichnoi praktychnoi roboty, poviazanoi z rozrobkoiu tekhnolohichnoi skhemy pidvyshchennia miasnoi produktyvnosti ovets aboryhennykh porid zony Prydniprovia, neobkhidno zaznachyty, shcho zastosuvannia mizhporodnoho skhreshchuvannia daie mozhlyvist dosyt shvydko peretvoryty stado ovets u neobkhidnomu napriami produktyvnoho vykorystannia.
Metodolohichni osnovy formuvannia miasnoho vivcharstva Ukrainy
Похил Володимир Іванович https://orcid.org/0000-0002-2994-879X Похил Олена Миколаївна https://orcid.org/0000-0002-7477-6501 Миколайчук Людмила Петрівна https://orcid.org/0000-0001-5331-719X
Keywords: селекція овець; selektsiia ovets; м’ясне вівчарство України; miasne vivcharstvo Ukrainy; підвищення м’ясної продуктивності овець; pidvyshchennia miasnoi produktyvnosti ovets; промислове схрещування овець; promyslove skhreshchuvannia ovets