Оптимізація технології вирощування кукурудзи цукрової в умовах фермерського господарства «Гривас» Кам’янського району Дніпропетровської області - Журавський, Владислав; Zhuravskyi, Vladyslav (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2023)
Мета дослідження – наукове обґрунтування, агротехнологічна оцінка та розробка наукових основ ефективності ресурсозберігаючих прийомів інтенсифікації в технологіях вирощування кукурудзи цукрової на чорноземах звичайних степової зони України.Meta doslidzhennia – naukove obgruntuvannia, ahrotekhnolohichna otsinka ta rozrobka naukovykh osnov efektyvnosti resursozberihaiuchykh pryiomiv intensyfikatsii v tekhnolohiiakh vyroshchuvannia kukurudzy tsukrovoi na chornozemakh zvychainykh stepovoi zony Ukrainy.
Optymizatsiia tekhnolohii vyroshchuvannia kukurudzy tsukrovoi v umovakh fermerskoho hospodarstva «Hryvas» Kamianskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: кукурудза цукрова; kukurudza tsukrova; технологія; tekhnolohiia; гібрид; hibryd; сорт; sort; врожайність; vrozhainist; економічна ефективність; ekonomichna efektyvnist