Удосконалення процесу управління підприємством в умовах нестабільної економіки - Приступа, Артем Олександрович; Prystupa, Artem (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2023)
Об’єкт дослідження: процес виробничо-операційної діяльності в умовах фермерського господарства «ІВА» Дніпровського району Дніпропетровської області. Предмет дослідження: управління виробничими процесами в системі аграрного підприємництва. Метою роботи є дослідження теоретико-методичних та практичних засад управління підприємством в умовах нестабільної економіки та опрацювання резервів його покращення. Методи дослідження: У процесі виконання дослідження було використано різні методи досліджень. Ці методи включали: монографічний опис, розрахунково-конструктивні методи графічні моделі, SWOT-аналіз, метод економіко-математичного моделювання та інші. Obiekt doslidzhennia: protses vyrobnycho-operatsiinoi diialnosti v umovakh fermerskoho hospodarstva «IVA» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti. Predmet doslidzhennia: upravlinnia vyrobnychymy protsesamy v systemi ahrarnoho pidpryiemnytstva. Metoiu roboty ye doslidzhennia teoretyko-metodychnykh ta praktychnykh zasad upravlinnia pidpryiemstvom v umovakh nestabilnoi ekonomiky ta opratsiuvannia rezerviv yoho pokrashchennia. Metody doslidzhennia: U protsesi vykonannia doslidzhennia bulo vykorystano rizni metody doslidzhen. Tsi metody vkliuchaly: monohrafichnyi opys, rozrakhunkovo-konstruktyvni metody hrafichni modeli, SWOT-analiz, metod ekonomiko-matematychnoho modeliuvannia ta inshi.
Udoskonalennia protsesu upravlinnia pidpryiemstvom v umovakh nestabilnoi ekonomiky
Keywords: управління; management; розвиток; development; економіка; economy; система; system; нестабільність; instability; кризовий менеджмент; crisis management; удосконалення; improvement